Ellers må jeg nok til med ny gasswire i snekka, den er nok røket. Så etter en liten time var jeg hjemme igjen, og konemoren var stått opp og vi fyrte i gang food processoren og laga fiskekaker av fisken fra i går
Middag i dag var hjemmelagede fiskekakermed steikt ris. Den ble behørig kokt etter jeg kom hjem, men det var ikke mye mat i den, vetlo spiste den med god samvittighet anyway
Konemoren bestilte norske fiskekaker og var enda mer skuffet. Vi fikk flotte dager paa stranda og flere kvelder med god mat, blant annet et besoek borte paa Luang Laway (Tror jeg det skrives) med nydelig seafood der det ble fortaert krabber, skjell, reker og hummer med stor fornoeyelse
Lyren ble filetert og endte opp som fiskekaker. Deretter dro jeg bortom og sjekka teinane som jeg hadde flytta dagen før, fremdeles samme resultat, 1 krabbe. På morgenkvitsten var det å lage fiskefarse, og frem med steikepanna, og vips 30 fiskekaker
Deretter var det kveldsmat, nykokt krabbemed loff og majones, jeg bare spør, kan man ha det bedre. Vi starta jo tidlig med fiskekakene i går, og vetlo lå og sov når vi holdt på
Fileterte og ga dem bort til mor, som forvandla dem til masse flotte, gode fiskekaker. Ut på ettermiddagen var det bort i Husneshallen, vetla var påmeldt håndballskulen med elitespillerne fra Fyllingen
Både Yim og Pai elsker fiskekaker så det går virkelig unna. I dag sto Engelsk fiskegryte på menyen, og det faller alltid i smak, middagsgjest fikk vi også, eine vennina til vetlo var med heim
Hjemmelagde fiskekaker er ofte laget av hyse eller lyr, lett å få barn til å spise. Det er blitt en trend i Norge å bruke mindre melkeprodukter og der med taper meieriene penger, dette er nok motivasjonen til denne feilinformasjonen