Pisk opp resten av kremfløten og pyntet kanten rundt. Smør to rundekakeformen, 20 cm i diameter og legg bakepapir i bunnen. 20 cm i diameter og legg bakepapir i bunnen
Legg det ene kakelaget på et rundt kakebrett. Begynn å sprøyte midt på siden av kaken, og beveg deg i sirkler rundt og rundt til du har dekt topp- og bunnkanten
Press miksen ned i kakeformen. eks cashewsmør eller peanøttsmør) 1 ss lønnesirup 2 ts vaniljeekstrakt ¼ ts salt Sjokoladeglasur 35 gram kakaopulver 0,6 dl kokosolje, smeltet 0,5 dl lønnesirup Instruksjoner Finn frem en rund springform med ca 15 cm i diameter. ca 15 cm i diameter
Så heller du det over i en liten kakeform (jeg bruker 12 eller 15 cm i diameter på de fleste kaker). Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter. 15 cm i diameter på de fleste kaker
Til denne porsjonen trenger du 1 rundkakeformer ca. 25 cm i diameter. Nom, nom, nom- er dette verdens beste bollekake med sjokolade og perlesukker mon tro
Legg bakepapir i bunnen av en rundkakeform på ca. Ha bringebærsaften i en liten kasserolle og varm/lunk det forsiktig over middels varme, klem vannet ut av gelatinplatene og legg de i den varme bringebærsaften, pass på at det ikke blir for varmt, og rør rundt slik at du er sikker på at all gelatin er smeltet