Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Rawfoodpå norsk“. For en stund siden hadde jeg farmor på besøk og jeg serverte henne denne gulrotkaken
Da er de enklere å ha i blenderen når du skal bruke de. Rawfood gir deg både i pose og sekk. I går kveld ble det nydelig raw iskrem på meg, og denne gangen med mangosmak
Denne uken vil jeg altså by på skikkelig smart og god mat, hovedsaklig bestående av grønnsaker, nøtter og frukt, men det blir nok også en og annen oppskrift med fisk … av den enkle grunn at laks er min store svakhet og at jeg ikke kan leve uten
Jeg ble inspirert til å lage retten blant annet fordi en kursdeltaker laget lignende på Chef utdannelsen, samt at jeg laga meg søtpotetpurè i jula som smakte digg
Men det som er så bra med boka, er at oppskriftene er så enkle og overkommelige at folk som ikke gidder å dra på asiatisk matbutikk i ett sett for å kjøpe superfancy ingredienser, også vil ha stort utbytte av boka
Når du skal ta ut kakene varmer du formene under varmt vann slik at kakene blir enklere å ta ut. Påsken nermer seg med stormskritt og i den anledning kan jeg friste dere med en rawfood porsjonskake
Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte, raw søtsure sausen, og endelig har jeg fått det til. - Bløtlegg tomatene i en times tid og spar på bløtleggingsvannet
Det er den enkleste oppskriften jeg noen gang har testet ut, med følger av en så fantastisk smak. Fremgangsmåten er rett og slett bare å hive alt sammen oppi en god food proseccor