Eisbein oppskrifter

Eisbein

Eisbein

Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på. Ingredienser
EISBEIN  MED RØDKÅL - GOD SVINEKNOKE

EISBEIN MED RØDKÅL - GOD SVINEKNOKE

nærbilde av kjøtt fra "eisbein" og rødkål. Eisbein er populær tysk bierstube-mat, laget av fersk eller lettsaltet svineknoke og den serveres med sauerkraut - gjæret surkål
Eisbein mit Sauerkraut

Eisbein mit Sauerkraut

Skankene kokes ved svak varme i vann med laurbærblad i ca. 3 timer. Hvis dine skanker ikke er saltsprengt må du ha salt i vannet
Ovnsbakt svineknoke II

Ovnsbakt svineknoke II

Toi toi mit das eisbein. Det har vært en lang sabbat for matpreik. Men nå er den saft suse meg tilbake. Med de samme sylskarpe meningene og de samme lavkvalitets usminkede men ekspresjonistiske bildene

Alkoholavgifter og avholdspolitikk.

Eisbein med surkål og masser av øl. De fleste av oss, har vendt seg til høye avgifter og tror at det holder alkoholkonsumet nede