Brødet blir helt fantastisk, og det inneholder både eggogcottagecheese. Siden jeg er pakket og klar for å reise til Geilo på Shapeup weekend tenkte jeg å dele en brødoppskrift som bare er helt fantastisk
Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottagecheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innleggetogså
I tillegg er de sunne og veldig mettende. I tillegg er de jo kjemperaske å lage da de ikke skal heves så de er jo perfekte å lage til lørdag eller søndags frokosten
Her henter vi proteiner fra egg, cottagesheese, havregryn og kalkunbacon. Og nå har jeg mikset sammen ett nytt bruksområde for vår alle kjære cottagecheese
Har fått ufattelig mange gode tilbakemeldinger på innlegget jeg postet i går, som handlet om noen menneskers behov for å hakke på folk som vil spise sunt og ha en sunn livsstil
Lapper fristet, og siden vi hadde litt revet gulrot fra gårsdagens middag brukte jeg en gammel oppskrift på cottagecheese lapper som jeg endret litt på
De er deilige med pålegg, til suppe eller bare å spise slik de er. Disse cottagecheese rundstykkene er kanskje noe av det jeg lager mest av, og triumferer på toppen av favorittlista
Pisk sammen eggeneog rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottagecheese, salt og litt pepper. Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel, eller kjør de jevne i foodprocessor
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt