Torsk i stykker, sjøkreps og nudler gjør suppen til et komplett måltid. Torsk og sjøkreps er levert av Son Brygge og de andre ingrediensene får du kjøpt på Matland i Moss
Del kyllingen og paprikaen og steik de på pannen, og ha det i risen, fisken kan man dele og ha i noen minutter før servering, da går den ikke i oppløsning
Trenger kun deles opp i passe store biter. Det samme kan også gjøres med kreps og hummer. Spar på restene etter en skalldyrmiddag, det være seg reker/kreps/hummer osv for å bruke det som base til en god skalldyrkraft
Det er også muligheter for å bestille mat fra en a la carte meny, eller dele opp utfluktene. ) Vi fikk servert krabbekake med stangselleri, kreps og And som tapasretter
Fordelen med det er at du bestiller maten med disken, oppgir bordnummer og betaler. Skagenrøren hadde god smak, smakte majones i hvert fall og bestod av reker og kreps i lake
Pynt med dill og purreløk, server med godt brød eller butterdeigskjeksDenne stavmikseren tålte skalldyr og det gikk fort også, egentlig skal man dele opp skallet i mindre biter men det gjorde ikke jeg og allikevel moste den skallet uten å gå varm
Særdeles dårlig. Foretten besto av grillet sjøkreps fra Frøya med estragonkrem. Forøvrig var det åpenbart at søte viner gikk mer hjem hos den kvinnelig andelen av selskapet
Kreps i champagne Kreps. Gjør i stand krepsen ved å løfte opp halefinnen og vri ut den sorte strengen. Ha krepsen over på serveringsfat og hold den varm