Jeg skal ærlig innrømme at dampet sei ikke smakte spesielt godt. Kok eller damp blomkål. - 250g torsk (jeg brukte fersk torskefilet)- 200g reker- 1ts JBK-mel- 1-2 egg- 150g cottage cheese- 50g tyrkisk yoghurt- 1stk dampet blomkål- 1ts sennep- 1-2 stk brødskive (jeg brukte lavkarbo brød fra Sverige som jeg stekte sprø i en tørr panne)- Parmesan (mengde etter eget ønske)- Salt, pepper, muskat, 1/2 buljongterning- Vårløk- Karri Slik gjør du. 1stk dampet blomkål
Legg på lokk og damp dem helt til de synker sammen og er tom for saft. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
En middag som passer like godt til kvardag som helg - Søtpotetmosgrateng, 4-6 porsjoner 1 kg søtpoteter600-800 g usalta karbonadedeig1-2 hakka løk2 fedd kvitløk1 boks hakkede tomater2-3 dl vatn3-4 ss tomatpurêKrydder etter smak Eg brukte grovkverna chilli, pepper, oregano, paprikaRevet ost ♦ Del søtpotetene i fire biter, damp eller kok til dei er møre
Det er også viktig å slippe ut litt damp underveis i stekingen så åpne opp ovnsdøren innimellom. Jeg har laget knekkebrød i flere år, men begynner å gå lei av at alt bare skal være frø og uten den crispy konsistensen knekkebrød skal ha
Sett i dampovn på heveprogrammet,. (testet i kompakt dampovn. Stekes så i ovn, 200 grader varmluft, medium damp i 25 min. Varm opp fra fryst tilstand, 120 grader varmluft med liten damp i 10 min
Legg på folie og damp den i 45 minutter. Har fått skinkestek med ben, av svigermor på 2,7 kg. (Svigermor har kjøpt skinkestek til meg altså, jeg skal ikke kaste henne i ovnen
Kok potetene møre, hell av vannet og damp potetene tørre. 1. Finn frem ingrediensene. 2. Brun kjøttet i nøttebrunt smør i en stekepanne, ikke brun for mye av gangen