Mmmmmm, for en nydelig dessert, og so enkel å lage då. )4 porsjonar, på ca 100 gram. 3 dl fløte1 ss tagatesse1 ts bourbon vanilje3 eggeplommarbitte litt tagatesse til å strø over for 'brenning'Bland Fløte, vanilje og tagatesse i ei panne ogkok opp
Fordel marengsen oppå sitronkremen - sprøyt den gjerne i topper rundt hele oversiden av kaken, brenn den så av med en "cremebrulet" gassbrennere eller sett paien under grill (280°C) noen sekunder, til marengsenmassen er gyllen
Creme Brulè Sitronella. En oppsummering fra fjorårets matnytelser. I fjor (2008/2009) var året vi begynte med å sette av lørdager til å lage treretters middager sammen
Gresskar er rett og slett fantastisk. Etter at jeg laget masse gresskarpuré, les mer her, har jeg testet ut gresskar i alt fra kesam og havregrøt til salatdressing og kaffe
Og dessert en bitteliten skål med cremebrule. Ikke hatt tid til blogging. I går var det full fart hele dagen, og jeg la meg faktisk kl 22 for en gangs skyld