Byggrynskrem oppskrifter

Nydelig byggrynskrem med jordbærsaus

Nydelig byggrynskrem med jordbærsaus

Jeg spiste riskrem hos pappa for et par dager siden, og har planer om å lage byggrynskrem selv på nyttårsaften
Byggrynskrem med rød saus

Byggrynskrem med rød saus

På søndag som var tyvstarta jeg jula med byggrynskrem og rød saus. Selv om det er vanlig riskrem som gjelder på julaften for min del er byggrynskrem ingen dum førjulsdessert, i hvert fall ikke hvis du har litt byggryn eller byggrynsgrøt til overs etter middagen
SUPERGOD BYGGRYNSKREM

SUPERGOD BYGGRYNSKREM

En enkel, og litt mektig dessert, som med fordel kan lages dagen i forveien, om du skal ha mange gjester

Byggrynskrem med multer

Eplekokt bygg. 1. Legg bygg i en skål og hell nok vann over til at det dekker alt kornet. La stå over natten
Byggrynsgrøt

Byggrynsgrøt

) må nok også byggrynskrem med rød saus prøves ut. I kveld vil jeg dele byggrynsgrøt med dere. Byggrynsgrøt kan spises til middag like godt som til frokost
byggrynskrem

byggrynskrem

Jeg synest i alle fall denne byggrynskremen smaker mye bedre en den vanlige riskremen.  Byggrynskrem (2-3 pers)50 gr byggrynVann til bløtlegging3,5 - 4 dl melk 1 ss yaconsirup (evt 2 ss sukker)Frøene av ½ vaniljestangSalt1 dl fløte, vispet Legg byggrynene i vann, helst over natten, men det går helt fint å bare legge de i bløt i noen timer, for så å koke de i noen minutter mer enn det som står på pakningen, altså litt lengre enn 15 minutt

Byggrynskrem og Tytingkake

Se del 2 her Byggrynskrem med tyttebærsaus. Tilbehør rød bærsaus for eksempel laget av tyttebær. Legg byggryn i bløt natten over
Byggrynskrem

Byggrynskrem

Server byggrynskremen med rød saus. Legg gryn i bløt i vann kvelden i forveien. Hell av bløtevannet og kok grynene myke i nytt vann i en kjele i ca

Byggrynskrem med rød saus

Byggrynsgrøt. 1. Legg grynene i bløt natten over før koking. 2. Kok gryn, vaniljestang, melk og sukker på svak varme i en drøy time

Byggrynskrem

Legg byggryn i bløt natten over. Avkjøl grøten. Pisk kremfløte og vend inn den kalde grøten. Byggrynskrem. 80 g byggryn

Byggrynskrem og riskrem

Byggrynskrem. Legg byggryn i bløt natten over. Avkjøl grøten. 80 g byggryn. 6 dl melk. 2-3 ss sukker. 1 ts vaniljesukker

Byggkrem med bærkompott

1. Kok byggryn med vann i 35 minutter. Hell grynene i sil eller dørslag og skyll dem under kaldt vann. La renne godt av

Byggrynskrem (Hordaland)

Kok grynene til melken er innkokt og la det kjølne. Visp fløten stiv og bland det sammen. Finhakk mandlene og ha dem i blandingen

Byggrynskrem (Nord-Trøndelag)

Server Byggrynskremen på samme måte som Riskrem, med lys saftsaus eller syltetøy til. Legg grynene i bløt over natten