Jeg har en mini som fort blir matlei, spesielt av brødskiver. Jeg er den første til å skjønne det, klart at noe man spiser opptil 4 ganger i løpet av en dag blir kjedelig
bakte snurrer med brunost mens jeg hørte på musikk og drakk morgenkaffen. Og det beste er at de smaker enda bedre Brunost og gjærbakst er en uslåelig kombinasjon
Havregrøt + brunost = sant. Toppet med et lass sukrin gold, kanel, cottage cheese, nøtter og BRUNOST blir dette en real smaksopplevelse ♥ Innlegget inneholder sponsorlenker
Disse har jeg toppet med en krem som er full av brunost. Brunosten har jeg brukt for å få en karamellsmak på kremen, og idéen til å bruke brunost fikk jeg når jeg kjøpte lefse av Kjevla Bakeri når jeg var på Midt i Matfatet på Hamar i september
O. p. s. k. r. i. f. t. H. v. e. b. o. l. m. /. n. a. u. Å. å. h. ,. ø. g. d. D. M. y. j. J. ". ♥. 3. -. 4. 2. 0. 5. 1. æ. (. ). 6. B. U. T. S. L. R. c. P. ♦. F. I. G. #. 7. 9. K. r l. d l. k l
Fredag snakket vi om Snickerspavlovaen i lunsjen, og da spurte en av mine kolleger om jeg ikke kunne få til en pavlova med brunost… Dermed var idéen om denne ikke mulig å bli kvitt før jeg fikk forøkt den
I disse matnyhet-tider blir det en del innlegg om nettopp disse nylanseringene og i dag er det den nye sjokoladebrunosten fra Synnøve Finden som står i fokus