Denne kaka er en deilig krysning mellom brownies og fudge. Ikke at det er noe krise med litt av det ene eller andre, men uten disse kaloribombene kan man jo unna seg enda mer
Trippel grunn til å lage seg deilige Browniesmedvalnøtter og vanilje. Den gode vaniljesmaken kommer av ekte vanilje i deigen og at browniesene drysses med vaniljesukker før servering
Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre med glutenfritt mel
Brownies. Jeg kom plutselig på at jeg ikke har lagt ut noe særlig med kakeoppskrifter enda, så følte det var på tide siden jeg laget denne til en venninne sin bursdag forrige helg
Jeg kom plutselig på at jeg ikke har lagt ut noe særlig med kakeoppskrifter enda, så følte det var på tide siden jeg laget denne til en venninne sin bursdag forrige helg
Som sagt så gjort, den første varianten ble laget med et tynt lag med aprikossyltetøy og valnøtter, og ble siden til den enklere versjonen som vi kjenner som brownie
Nå mestrer jeg endelig kunsten å lage brownies. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
Det er få ting som slår kombinasjonen fudgy brownie med salt karamell. Jeg syntes det er godt med mye karamell, men du kan gjerne halvere oppskriften på karamellen
Deilige browniesmedvalnøtter. Hell deigen i en firkantet form kledd med. valnøtter. Her kommer min oppskrift på rå brownies som kommer ut i Økosjokolades nye oppskriftshefte denne uken
Pynt med litt hakkete valnøtter. Den gikk ikke av med seieren, men den er verdt å bake uansett. Bytt ut hvetemel med Toro glutenfrie kakemiks og 1 ts fiberhusk, så har du en glutenfri kake
Man kan tilsette deigen forskjellige smaker, feks hakkede valnøtter eller revet appelsinskall Oppskriften er hentet fra God Morgen Norge, på Tv2 300gr smør