Brioche er franske boller som du kan fylle med sjokolade, bær eller vaniljekrem. Melkepulver er en viktig ingrediens i brioche og kan ikke erstattes med melk
Sprøyter vaniljekremmed en stor tipp over mandelmassen i bollene. Nå på Søndag er det Fastelavnssøndag, så dagens fristelse er Fastelavnsboller laget med den Franske Brioche deigen
For kort tid siden lagde jeg briochemed hvit sjokolade. Brioche-deig. På de på bildet over, prøvde jeg å bytte ut sjokoladefyllet med ferdigkjøpt vaniljekrem
Har laget de flere ganger basert på vanlig sukker og Piano vaniljekrem, med stort hell. Brioche er franske boller med egg i deigen, ekstra saftige og gode
Her er det laget en porsjon medvaniljekrem. Disse er fine å fryse, er fortsatt saftige når de tines, men krever litt lang tinetid på grunn av kjernen av vaniljekrem
Mitt første møte med den nydelige briochen, fersk og rett fra stekeovnen. men den tar ikke fra oss empatien, heller tvert imot - den smører alle følelser som har med lykke, glede og kjærlighet å gjøre