Den på bildet er laget med bringebær, men man kan fint bruke andre bær og hvis man ønsker det. Jeg blir ikke enig med meg selv om dette smaker mest som yoghurtis eller sorbet, så det er nok en fin mellomting
Frisk bringebærsorbet (lavkarbo) i varmen. Sorbet er det eneste som frister akkurat nå i varmen. Og hva er vel ikke bedre enn en frisk og kjølende bringebærsorbet til frokost
Denne kjenner mange til i andre varianter, bringebær sorbêt har i to år no våre en stor favoritt. Bruk kokosmelk for melkefri variant eller smak av kokos, mager kesam, yoplait yoghurt med smak, naturellyoghurt eller andre yoghurter du liker
Oppskrifta på har eg lagt ut mange ganger før blant anna HER som bringebærsorbet. Bytt gjerne bringebær med anna frossen frukt/bær, og få den smaken du liker
Denne gangen miksa eg blåbær og bringebær, men du kan fint berre bruke blåbær også. eks sukrinmelis Miks sammen bær og kokosmelk/yoghurt/kesam til en klumpfri sorbêt med en stavmikser, blender eller foodprosessor, smak til med søtning
Et par spiseskjeer mager kesam vanilje - eller gresk yoghurt vanilje/ yoplait vanilje. Sorbet kan lages enkelt med det du liker og har tilgjengelig i fryseren
Brie fra Ostegården på Fana, med salte bringebær, ristede nøtter med honning og ripsgele. Epleterte, yoghurt og laurbær sorbet, eplesorbet, tartatin gele og eplechips
Bruk passe store porsjonsformer til BringeBærsorBeten. Hjemmelaget SORBET på 1,2,3. Tre modne bananer,en kopp bringebær,en stor spiseskje Cocosa exstra virgin, 1,5 teskje steviosa(kan sløyfes) + tre toppa spiseskjeer med tyrkisk yoghurt
Sorbeten på blidet er av bringebær. Relaterte oppskrifterBrowniemuffins med bringebærEnkel og kjempegod blåbærpaiAmerican blueberry pancakesJordbærsmoothie
Studmat - Oppskrifter på god, rask og billig mat. Studentmat.
Smaker deilig bringebær og konsistensen blir en mellomting mellom is og sorbet. Så blander du de moste bringebærene inn i yoghurten og vips så får du en rosa røre,og det er også det hele,så veldig enkelt og greit
du kan og bruke gresk yoghurt, mager kesam etc. Som dåkke sikkert skjønner så har eg på bildene laga to grunnoppskrifter, en med bringebær og en med mango