Ha alle de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller bakebolle og bland. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
En ny oppskrift på brød. Oppskriften er inspirert av Berit Nordstrand's oppskrift på startbrød, men siden jeg ikke hadde alle ingrediensene, så laget jeg en litt annen variant
Miks alt det tørre og ha i en kjøkkenmaskin. Når man glemmer at butikken stenger tidlig på pinseaften og man har glemt å kjøpe inn mat for en langhelg er hjemmebakt brød nydelig
Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Form deigen til to brød og legg brødene i smurte brødformer. Etterhhev brødene på et lunt sted i ca 40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved 200 °C i ca 45 minutter
Min svigermor hadde med en oppskrift på lavkarbo brød laget med blant annet aubergin-mel. Jeg ble først litt skuffet først over at brødet ble så lite og kompakt ca