I dag har jeg fyllt fryseren medboller. Trill runde boller, og trykk de flate. ) Siden barn nummer to er rett rundt hjørnet, tenkte jeg at det er lurt med litt godsaker klart i fryseren
Med sol ute og grillsesongen i full gang, hva er vel bedre enn ekte hjemmelagde marshmallows. Først må du finne frem alt du trenger og gjøre klart en langpanne med bakepapir og melis/ Maizenna
Hell den kokende væsken i en tynn stråle i bollen, mens du mikser kraftig med en håndmikser. (Har du en kjøkkenmaskin med visp, er denne super å bruke)
pisk egg, vanilje ekstrakt og resten av melken i en bolle noen sekunder, hell det over i melblandingen og fortsett til det akkuratt er blandet inn( bruk en slikke pott for å få med restene langs kanten)
Jeg har derfor prøvd å lage en egen oppskrift med komponenter fra flere forskjellige oppskrifter. Jeg har sett en del forskjellige oppskrifter på hjemmelaga marshmallows, men i alle oppskriftene har det vært et eller annet jeg synes virker unødvendig
I midten på disse kjeksene er det en marshmellows- krem som er blandet med bringebær-honning. Om du fulgte meg på Instagram søndag som var , så var det disse kjeksene som ble resultatet av det jeg holdt på med
Marshmallows uten gelatin, fantastisk å ha i en kopp rykende varm kakao. For 60-70 marshmallowsruter brukte jeg. Kle en form på ca 20×30 cm med bakepapir og ha massen over. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post For 60-70 marshmallowsruter brukte jeg