Best koking av rogn oppskrifter

Uramaki – sushi på sitt beste

Uramaki – sushi på sitt beste

Jeg brukte krabbesticks, avocado og agurk. Du kan selvfølgelig pynte med mer sesamfrø, rogn osv. Risen er best å arbeide med når den er romtemperert
Stekt ørret med avokado og rogn

Stekt ørret med avokado og rogn

Legg de på en stekeplate med bakepapir krydre de med salt og pepper eller det krydderet du liker best feks grillkryder er også godt
Høstdelikatessen krabbe

Høstdelikatessen krabbe

Du vil se at underkroppen bestårav mange små kamre med hvitt krabbekjøtt inni. Selvfanget mat smaker alltid best, og krabbefiske krever ikke så mye som mange tror
Ovnsbakt skrei med kaviarsaus ✿

Ovnsbakt skrei med kaviarsaus ✿

Når den er i sin beste alder svømmer den fra det kalde Barentshavet til Lofoten for å gyte. Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rognav torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetninger og er røket på tradisjonelt vis
Rekesalat

Rekesalat

I romjulen var vi samlet hele storfamilien, da lagde jeg rekesalat, dette er jo aller best når man lager det selv
Steikt ørret med eple og fløtesaus

Steikt ørret med eple og fløtesaus

Men nå har det seg slik at han kommer jo ikke med oppskriften, bare hva som er i, og jeg har gjerne ikke den beste hukommelsen så det er ikke samme sausen, men god ble den, og passet veldig godt til ørret
Aroniamoro

Aroniamoro

Då vi fekk ny parkeringsplass denne våren måtte vi bestemme oss for kva type hekk vi skulle ha. Det gjorde at hekken trivdest og vaks, og no står den tung av bær
Det var slett ikke vondt!

Det var slett ikke vondt!

Slettvar er en av de beste flatfiskene du får kjøpt. En høyt skattet flatfisk som egner seg spesielt godt til å dampes, men også til steking og koking
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

Smaker best sammen med et glass hvitvin i solnedgang. Ingenting er som ferske kamskjell dratt rett opp av sjøen ved Hitra
Fem retters meny – Rett 2 – Monokrom av rød

Fem retters meny – Rett 2 – Monokrom av rød

Det er noe av det beste som kan spises. Neste rett ut er en rett med det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Kokt skrei med jordskokk og kapers

Kokt skrei med jordskokk og kapers

Skreien er nå på sitt beste. En halvtime før koking legger du de porsjonsdelte fiskestykkene i en romslig kumme og la den rense seg i rennende kalt vann – da blir fisken helt hvit
19.04.2017

19.04.2017

Men nå har det seg slik at han kommer jo ikke med oppskriften, bare hva som er i, og jeg har gjerne ikke den beste hukommelsen så det er ikke samme sausen, men god ble den, og passet veldig godt til ørret eller laks