Du vil se at underkroppen bestårav mange små kamre med hvitt krabbekjøtt inni. Selvfanget mat smaker alltid best, og krabbefiske krever ikke så mye som mange tror
Fersk torsk fikk jeg tak i på Hamar i dag -på innlandets beste fiskebutikk. Tilberedning av torsk. Der blir den ofte servert med lever og rogn -ett skikkelig herremåltid
Når den er i sin beste alder svømmer den fra det kalde Barentshavet til Lofoten for å gyte. Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rognav torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetninger og er røket på tradisjonelt vis
Men nå har det seg slik at han kommer jo ikke med oppskriften, bare hva som er i, og jeg har gjerne ikke den beste hukommelsen så det er ikke samme sausen, men god ble den, og passet veldig godt til ørret
Då vi fekk ny parkeringsplass denne våren måtte vi bestemme oss for kva type hekk vi skulle ha. Det gjorde at hekken trivdest og vaks, og no står den tung av bær
all grunn til å la seg friste av denne maten hvis man vil oppnå best mulig. kan med god grunn kalles ernæringsmedisin i beste forstand fordi innmat gir
Det er noe av det beste som kan spises. Neste rett ut er en rett med det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Skreien er nå på sitt beste. En halvtime før koking legger du de porsjonsdelte fiskestykkene i en romslig kumme og la den rense seg i rennende kalt vann – da blir fisken helt hvit
Men nå har det seg slik at han kommer jo ikke med oppskriften, bare hva som er i, og jeg har gjerne ikke den beste hukommelsen så det er ikke samme sausen, men god ble den, og passet veldig godt til ørret eller laks