Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til BentStiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
Jeg har hatt gleden av å intervjue BentStiansen, og han gav meg denne boken med dedikasjon i gave. Som skribent elsker jeg det sanselige språket hennes, og maten er fantastisk
sitron, basilikum og granateple. 50 spenn for en pannacotta i keramikkbolle, som BentStiansen påstår han kunne servert på Statholdergaarden, er ikke gæer’nt. 50 spenn for en pannacotta i keramikkbolle, som BentStiansen påstår han kunne servert på Statholdergaarden, er ikke gæer
trivelige BentStiansen som glad vert på Statholdergaarden. Bent fra Statholdergaarden, Maja fra Summerbird og Per fra Falsled Kro representerer det beste av økologisk dansk gastronomi
For litt siden spurte imidlertid min mann meg om vi ikke kunne ha satay igjen, jeg søkte da etter oppskrifter og fant en oppskrift jeg MÅTTE prøve Det var en oppskrift fra Lise Finkelhagen, hun har igjen fått denne av BentStiansen
Sandefjordsgutten Mats er på Det Norske Konditorlandslaget, og gikk sin læretid hos en lokal baker før han dro til hovedstaden for å lære dessertkunst av "verdensmester" BentStiansen