Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Legg mel på bakeplateog på pizzaspade. Aldri mer den gamle tradisjonelle måten å bakepizza. En ting er at eltefrie brød er knall lett å bakeog smaker fortreffelig
Absolutt verdt å komme tilbake for. Men pizzauten ost og kjøtt kan være et utmerket måltid. Både Peppes og Dolly har har veganske tomatsauser og melkefrie bunner som også kan fås glutenfrie
Disse skal bake i ovnen lenge. Herlig tilbehør som passert til alle typer kjøtt og hvit fisk, på pizza, i pasta, som pålegg, ja simpelthen til det aller meste
Legg mel på bakeplateog på pizzaspade. Begeistringen stopper ikke der, for i tillegg synes jeg eltefri pizza er enklere å bake enn den tradisjonelle, så blir resultatet i en egen klasse (bortimot perfekt)
Først må søtpoteta bakes. Den trenger ingen elting eller heving, er glutenfriog smaker digg. Har desse falt i smak vil garantert pizzaenogså falle i smak
Scrape the "meat" of the baked sweet potatoes with a spoon and have them in a bowl. Søtpotetpizzaen har florert på instagram den siste tiden, så det måtte prøves, og det anbefales
I use a “pizza oven pan” which I bought in Italy to bake my pizza. Share this recipeClick to email (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this