Denne sjokoladekaken er superenkel å lage og den er laget på økologisk spelt fra Trøgstad og store egg fra lykkelige høner på Grefsrød Gård i Larkollen
Crazy Cake er en berømt, amerikansksjokoladekake som lages uten egg og meieriprodukter. Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)
Men så over til dagens kake, som er en amerikansk klassiker. Denne røde fløyelskaken er faktisk egentlig en sjokoladekake, men kjennetegnes av rødfargen den får av rød konditorfarge
inspirasjon på Sweetapolita som er en amerikansk side. Dette er min absolutte favoritt sjokoladekake. Kaken er nesten svart inni… Kaken har blitt til fordi jeg har en brud som elsker mørk sjokoladekake med kaffe… Hun har smakt på en del av det jeg har laget, men har hele tiden ville hatt sterkere og mørkere smak
German Chocolate Cake har ingenting med Tyskland å gjøre, selv om de sikkert ikke hadde hatt noe imot å ta æren for det, navnet kommer fra en amerikansk sjokolade med navn Baker’s German Chocolate
Og amerikansk maisbrød. Cake-pops ble laget av sjokoladekakerestene (Det jeg kuttet bort fra bilkaka) og moset sammen med bringebærkrem restene med en gaffel, rullet til små teskje størrelses baller, frosset med tykke sugerør inni (jeg klipper vanlige sugerør litt kortere), og deretter dyppet en gang i frossen tilstand i smeltet varm/lunken hvit kokesjokolade fra Freia (den blir fort litt tykk, og er derfor litt vanskelig å få til å få veldig jevn