La den heve to-tre gongar, det vil seie at du slår deiga ned igjen. Så skrur du ned til 170 °C, gjerne varmluft, og steike dei ferdige der i omlag 40 min
Fin å fryse. Hvorfor ikke lage sin egen tomatsaus. Så mye ble det. (uten olje). 2 bokser/pakker hermetiske tomater med hvitløk og basilikum1 løk, grovhakketevt
Her vet du hva ketchupen inneholder og er helt uten kunstige tilsetningsstoffer - og er du ekstra glad i ketchup, kan du lage en stor porsjon - og ja - den kan fryses
Server dem i selskap eller ta opp fra frysen dersom du får uventet besøk. (Bildet er tatt etter heving)Pensle bollene med sammenvispet egg for en blank overflate, stek på 225 grader i 15-20 min til de er gyllenbruneServer nystekte boller med et glass iskald melk en dag hvor regnet høljer ned eller ta dem med ut i sola. Kan fryses og tines da noen timer før du varmer dem opp et par minutter på 175 grader varmluft for å få den nystekte følelsen tilbake Boller(24 stk)
Tilsett dypfryste bringebær og la dei bli møre i den varme sukkerlaken. Eg gleder meg skikkelig til å starte på det, for Januar har våre en så bra måned