Budapestkake. 6 eggehviter3 dl sukker1 pakke vaniljesaus uten koking(skal kun bruke pulveret)1 pakke mandelflak evnt hakkede mandler (hakkede mandler er best)Pisk eggehvitene stive, før du tilsetter sukkeret gradvisPisk til marengsTilsett så pulveret med vaniljesaus under omrøring
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Dette er en av de beste sjokoladekakene jeg noen gang har smakt. En saftig, fudgy og søt fornøyelse. Oppskriften har jeg fått av ei venninne, som jeg nok en gang må takke for å ha introdusert meg for denne herligheten
Endelig fredag igjen. Kanskje kan du feire ukeslutt med denne sjokoladekaka. Eller er du kanskje av dem som har valentine´s date med noen andre enn katta
Denne kakedeigen rører du sammen i en fei. Seig og god kake til både dessert og en kopp kaffe. Stekeovn 170 grader i 25 minutter100 g smør150 g sjokolade2 dl sukker2 egg1 1/2 dl hvetemel1 ts bakepulver1 ts vaniljesukker---sjokoladesaus krem eller ismelisdryss 1
Når du skal ha en kake til mange er en sjokoladekake i langpannen tingen. Dette er en kake som faller i smak hos både unge og gamle, saftig og myk, enkel å lage og fin å putte i fryseren hvis ikke alle bitene spises med en gang
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Om noen dager blir Lisa 10 år gammel og det skal feires. Denne bursdagskaken tar hensyn til både bursdagsbarnet med cøliaki og venninnen med nøtteallergi
Populære innlegg. Verdens beste langpanne sjokoladekake. Denne kaka er god. Oppskrifta stod i et bilag i Allers for ca 12 år siden, og skal det bakes sjokoladekake i langpanne, er det denne jeg
Denne kaken er rene "snopen" saftig og med en nydelig kraftig sjokoladesmak. Den faller litt sammen og får et litt sprøtt skall oppå men det klemmer du bare litt sammen før den glaseres med sjokoladeglasur