Søte, knasande sprø mandler alâ krokansnacks - sukkerfri, glutenfri og melkefri -. Både brente mandler og krokansnacks er nydelig over yoghurtblandinger, havregrøten, desserter, topping på is, kaker eller lignande
Krokan. Knus det til grov krokan enten i en foodprocessor eller med et kjevle. Legg en spiseskje krokan på midten av fatet og legg en kule med vaniljeis av god kvalitet oppå
Sukkerfri krokan. Flere som er glade i krokan. Softis med krokanstrøssel. For å lage krokan trenger man faktisk bare noen mandler, søtning og litt salt, noe som på et blunk blir deilig, sukkerfri krokan man kan spise med den beste samvittighet
Makroner med deilig sjokolade ganache og sprø krokan er noe en kan kose seg med en lørdagskveld, eller hvilken som helst dag om en ikke klarer å dy seg
Krokanis. Cookies & Cream. Hell krokanen ut på et bakepair og avkjøl i romtemperatur. Peanøtt& sjokolade. Knekk opp krokanen og knus den i en morter eller raskt i en hurtigmikser
♥ Du kan bruke alle slags strøssel, slik som hakkede nøtter, kokos, sjokoladestrøssel, krokan osv. ♥ Du kan bruke alle slags strøssel, slik som hakkede nøtter, kokos, sjokoladestrøssel, krokan osv
Kaken bakes i en springform 24 cm i diameter. Vaniljesukker, sukker og egg piskes hvitt og luftig. Mel, potetmel og bakepulver blandes og siktes i eggedosisen og vendes forsiktig sammen
Tradisjonelt benyttes ofte krokan til multeiskake. Om noen få dager er det nyttårsaften. Jeg skal feire kvelden og det nye året sammen med gode venner, der alle sammen bidrar med et innslag til årets koldtbord
Overraskende nok er det ikke så mye vi savner når det kommer til mat og søtsaker her i Korea, men det er en ting Johan har snakket om siden vi komt ned hit, nemlig krokanis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.