Reinsdyrstek med rotgrønnsaker og viltsaus
The Kitchn Queen
The Kitchn Queen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,4 kg
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje pepper
  • 6 hele einebær
  • 1/2 teskje allehånde
  • 2 læubærblader
  • 0,5 teskje sennepsfrø
  • 1 gulrot 1 stangselleri
  • 1 gul løk
  • 1/2 purre
  • Vann til å dekke steken
  • 1 søtpotet
  • 2 rødbeter
  • 3 gulrøtter 2 gule løk
  • 4-5 plommer
  • Frisk rosmarin
  • God olivenolje
  • Urtesalt
  • 4 desiliter kjøttkraft
  • 1 spiseskje maizenna ristet sammen med litt vann
  • 1 desiliter rødvin
  • 2 skiver brunost
  • 1 spiseskje creme fraiche
  • 1 spiseskje tyttebærsyltetøy
  • 2 knuste einebær
  • Salt og nykvernet pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.