Reinsdyrfilet smaker himmelsk. 400 g reinsdyrfilet. 400 g reinsdyrfilet. I oppskriften bruker jeg sjampinjong- men jeg hadde foretrukket å bruke kantareller
I dag ble det reinsdyrspølse, stekte auberginer og asparges. 1 reinsdyrspølse eller annen grov og kjøttrik variant1 aubergine3-4 asparges1 teskje fennikelfrø1/2 teskje paprikapulverNykvernet pepperEn skvis sitronca 1 teskje olje til stekingSlik gjør du det
1 kg rein eller elgskav, gjerne halvt kg av hver. 1 kg rein eller elgskav, gjerne halvt kg av hver. Dersom du er så heldig å ha litt kraft til overs, f
I Norge har vi godt og lett tilgjengelig utvalg, for eksempel reinsdyr. Å google reinskav gir bare oppskrifter på finnbiff, men jeg ville prøve noe annet
Nå vil jeg ha en reinsdyrburger med kantareller. Hamburgere kan varieres i det uendelige. Jeg har fra før postet hamburger, kyllingburger og hvalburger
Reinsdyr har kanskje den mest markante smaken av vilt. I denne oppskriften med reinsdyr og kantareller er det som om ingrediensene utfyller hverandre, og du kommer til å sukke både over kantarellene i den fløyelsmyke sausen, som av reinsdyrkjøttet som smelter på tunga
Brun reinskav i en stor kjele i en ss smør, hell over vannet. 500 g reinskav 4-5 sjalottløk, finhakket 2-3 gulrøtter 1/2 brokkoli 1 boks creme fraiche 2 dl kremfløte 1 pk bacon Sopp (vi brukte en halv pose), skivet 2 ss smør 4-5 dl vann 1 ss tyttebærsyltetøy 2 skiver brunost Pepper Slik gjør du. 500 g reinskav