Gni hver lammeskankinn med en blanding av salt, grovkvernet pepper, finhakketrosmarinogtimian. Ha hermetiske tomater, gulrøtter oppskåret ibiter, et par knuste hvitløksfeddogrødvini en gryte som tåler å stå i ovnen og som er stor nok til å romme lammet
Gniinnlammeskankene med salt, pepper, chili, timianog mel. Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Braisertelammeskanker med rotgrønnsaker ogfritertpastinakk appeared first on Elin Larsen. Legg lammeskankenetilbakei gryta og server sammen med fritertepastinakk eller skorsonnerot
Gniinn lammet med salt og pepper. Salt og pepper. Tid. Varm olje og smør i en tykkbunnet panne, ha ihvitløkene (skal være hele) og brun kjøttet godt før det legges over i en ildfast form
Honningglasertlammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Kjøttet er så mørt at det kan spises med skje, og sausen jeg kokte skankene i smakte så nydelig at den lille resten som ble til overs faktisk ble forsiktig vakuumpakket og fryst ned
Hvisikke sausen dekker lammeskanken helt, kan du gjerne snu dem noen ganger i løpet av steketiden. Lammeskank eller lammeknoke, som mange kaller den, er den nederste delen på lammelåret
Braisertlammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Lammeskanker er også en grei gjestemat da du slipper å stå over gryten rett før og etter at gjestene er kommet og du kan sette gryten rett på bordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.