Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Jeg har dette i en kjele sammen med frisk rosmarin og hakket sjalottløk. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Jeg liker at purèen er litt grov så jeg moser kun med en gaffel, men du kan også kjøre den glatt med en stavmikser
and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebrystmed rosmarin og hvitløk, andebrystmed tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
Startet med å salte pepre andebrystetog så vakumere det i en sous vide-pose. Har av og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
Begynn med å rute skinnet på andebrystetog stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når det er gjort kan du kjøre de til purè eller mose de sammen med melk og litt smør
Men det har vært litt problemer med sprøtt skinn selv om jeg også fkk til det etterhvert. Når man skal lage gode andebryst er det selvsagt viktig å kjøpe gode råvarer, slik er det med all mat
Her kommer ett forslag fra meg - med hummer, andebrystog hvit sjokolade ♥. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering, men vent medog legge på jordbærene til rett før servering
Server andebrystene sammen med rotmos, poteter, rosenkål og rødkål og ha portvinsaus over til slutt. Noen ganger handler vi litt ukritisk, og mye godt havner i fryseren, så med jevne mellomrom gjelder det å dukke nedi skuffene og bruke noe av det som blir lagret der
Andebrystmed plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Krydre med salt og pepper. Gårdsand er en produsent i Vestfold som setter sin ære i å lage meget gode råvarer, og har vunnet flere priser i NM i kjøttprodukter
Ingredienser til andebrystmed bakt sjalottløk og sjysaus ✿ -og grønne asparges. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.