Du kan velge om du vil bake laksen for seg selv, eller om du vil bake den sammen med grønnsakene. Fennikeloglaks er veldig godt sammen, og når begge deler er bakt i ovn blir det en saftigog velsmakende rett
Stekes under lokk, har du ikke lokk på grillen må du steke dem litt lenger. Legg på laksefilet, krydre medlitt salt, dryss over littpersilleogskvis over littsitronsaft
Vend rundt på grønnsakene ogikke bruk så sterk varme at de blir brune. Hell over vineddikogbalsamicoeddik, har du ikkehvitbalsamico kan du bruke den vanlige brune
La den ligge mens du lager risotto, kjenn etter imellomog etterfyll eventuelt medlittvarmt vann. Perfekt for de av oss som ikke orker å ta ut sous vide ovenen som står i et skap lesset meddiverse stæsj, eventuelt for de som ikke har sous videog kan tenke seg noe fantastisk godt uten noe jobb i hele tatt
Tradisjonellovnsvarme forbedres med damp. Hell vann i vannskuffen på stekeovnen ogforvarm ovnen. Så du får ikke bare en sprø og gylden utside, men takket være dampens bevarende egenskaper, blir maten saftigog god på innsiden
*Krydre laksenmedlitt salt, sitronpepperog skjærgårdskrydder og legg den oppå grønnsakene. *Ha et stort stykke medalminiumsfolie oppå et stekebrett eller en form
lakssukkererterpurrerødløktimiankremostmed urtermaldonsalt ogsitronpepperSkjærfiskog grønnsaker i passende biterog legg på folie som du har lagt en klatt smør eller noen dråper olivenolje på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.