1 pose
med frosne bær 1 boks vaniljekesam (valgfritt) 2 ss kokossukker eller annen søtning (f.eks stevia) 3 dl havregryn 100 gram kokosolje 1-2 ts kanel Instruksjoner Legg frosne bær utover i en ildfast form. Smør utover kesam hvis du vil ha med det. Smuldre sammen havregryn og sukker godt sammen med kokosolje. Dryss dette over formen. Legg på kanel til slutt på toppen. Stekes i ovn på 190 grader varmluft i 18-20 minutter 3.2.2807
Oppskriften på smuldrepaimedblåbær, kanel oghavregryn fikk jeg av min mor for noen dager siden. Under finner du oppskrift på smuldrepaimed bær, havregrynog kanel
Smuldrepai ser ikke spesielt godt ut, men gjett om det er. Serveres aller helst med vaniljeis til (den på bildet, Oatly, er vegansk, og smaker nyyydelig
Sannsynligvis får jeg se boken allerede på tirsdag, og på torsdag kl. Nydelig smuldrepai. Det blir servering av kakebiter og drikke, intervju av meg og fremføring av "Kakearien" (ikke jeg som skal synge opera altså
) Jeg har flere ganger tenkt på at det er synd man ikke kan ta med seg smuldrepai noe sted. Her har dere en helt utrolig, fantastisk god smuldrepai i kakeform som er like god kald som varm
Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Med tre dager trening i uken klarer jeg å lure med noen godbiter til min spreke lillesøster som spiller håndball
Jeg er hva som får meg til å le, hva som gjør meg spent, jeg er hva som gjør meg lykkelig, hva som fyller meg med glede, jeg er til ogmed hva som gjør meg trist, hva som får meg til å gråte, hva som gir meg frykt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.