Denne gangen har jeg valgt å brukte scampi, men både kylling og svinekjøtt kan brukes. dag med thailandskmat i heimen, og nyter å lage maten og nyte de nye smakene
Legg opp som på bildet, med hvitløkspuréen rundt. Klipp opp scampiskalletog ta ut halen. Damp eller la scampien trekke i kokende, lettsaltet vann et par tre minutter
Server gjerne sammen med nybakt brød/foccaciaog et glass hvitvin. Hexamer Meddersheimer Rheingrafenberg Riesling serverer jeg ofte til skalldyr med mye smak og passer ypperlig til denne scampi retten
Hell så av melken og mos jordskokkene med stavmikser. Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Rens scampiene, tre de på spyd og stek de i olje i en varm panne. Varm opp sataysausen og server. Jeg hadde kjøpt inn en pose medscampi, så de siste gikk til denne med satay
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.