Aïoli = piske, piske, piske. Når det er sagt, så er det faktisk lekende lett å lage sin egen majones. Jeg synes dessuten at det gir en god og litt småstolt følelse når jeg lager min egen variant
Denne kjøttsausen er veldig enkel og rask å lage. Den kan spises som den er, f. eks sammen med en grønn salat, brukes som fyll i pizzamuffins, eller brukes som basis for gryteretter
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Her brukte jeg sausen fra gårdagens ribbe, noe som smakte helt himmelsk
Hjemmelaget pastasaus Fantastisk hjemmelaget pastasaus fra Anne Karin`s Mat og vin Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser
Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste. Her en en enkel og god oppskrift som jeg hadde til den grillete entrecoten