Sauser

Sauser

Hjemmelaget aïoli

Hjemmelaget aïoli

Aïoli = piske, piske, piske. Når det er sagt, så er det faktisk lekende lett å lage sin egen majones. Jeg synes dessuten at det gir en god og litt småstolt følelse når jeg lager min egen variant
Enkel kjøttsaus

Enkel kjøttsaus

Denne kjøttsausen er veldig enkel og rask å lage. Den kan spises som den er, f. eks sammen med en grønn salat, brukes som fyll i pizzamuffins, eller brukes som basis for gryteretter
Soppsaus…

Soppsaus…

Prøv denne nydelige soppsausen. Kremet sopp. 4 personer. 400 g assortert sopp. 1 stor sjalottløk. 1 -2 ss smør

Viltsaus

Godt til alle typer viltkjøtt. Tid. 15-20 minAntall. 4 personer. Ingredienser. 1,5 ss smør. 2,5 ss glutenfritt mel eller speltmel
Hjemmelaget pastasaus

Hjemmelaget pastasaus

Hjemmelaget pastasaus Fantastisk hjemmelaget pastasaus fra Anne Karin`s Mat og vin Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser
Hjemmelaget bernaisesaus

Hjemmelaget bernaisesaus

Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste. Her en en enkel og god oppskrift som jeg hadde til den grillete entrecoten