Endte opp med at vil skulle lage en sjokoladekake av noe slag. Jeg har tidligere smakt sjokoladekake hvor det var lag av lys sjokolade og mousse inne i
En mektig kremete kake med ostekrem, sjokolade mousse og en god kjeksbunn. Dette er også en kake som ikke skal stekes men den krever noen omganger inn og ut av kjøleskapet
Dette har lenge vært vår favorittkake. Denne kaken er aller best om den lages dagen i forveien. Dekk kakeformen med bakepapir eller ta litt smør i formen så et tynt lag med hvetemel som du "dunker" rundt oppi formen
For noen dager siden spurte en venn av Øystein meg om jeg ikke kunne lage en Dronning Maud kake. Generelt spiser man gjerne Dronning Maud sammen med kransekake, men jeg ville lage en bunn med litt mer smak i
Da må man jo selvsagt lage kake til bursdagsbarnet. Tenkte jeg ville prøve ut en kake jeg lagde veldig mye før for noen år siden, da jeg personlig digger denne
Fikk høre at kaken smakte som konfekt. Du kan pynte kaken etter eget ønske. Jeg liker å ha et lag ganache mellom lagene når den har stått litt (ikke helt rennenede/ikke helt stiv), og smører et tynt lag oppå og rundt siden av kaken
Smash kake med kjeksbunn (Ritz) og hjemmelaget vaniljekrem. Kakebunner. Avkjøl kremen til den har passe smørekonsistens og smør den så på toppen av begge kakebunnene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.