Kalkunpai
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Paibunn – (se min oppskrift her)
  • 500 kalkunkjøtt (Jeg brukte frossen kalkunfilet fra frysedisken, men bruk gjerne rester fra julekalkunen)
  • 1 ½ gulløk
  • 1 stor gulrot
  • 100 gr ekte smør
  • 80 gr hvetemel
  • 1 liter hønsekraft (jeg brukte buljongterning – bruk gjerne noe mer fancy hvis du har)
  • 120 gr basmatiris (altså én sånn boil-in-bag-pose)
  • 3 flak butterdeig (Jeg synes ikke det er verdt innsatsen å lage butterdeig selv, så jeg bruker sånn ferdigfryst fra butikken)
  • 1 eggeplomme
  • Krydres med: salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.