Pålegg. Hjemmelaget

Pålegg. Hjemmelaget

Julepostei

Julepostei

Hjemmelaget leverpostei hører julen til, og er et selvsagt tilbehør på 1 Juledags frokost. Julen nærmer seg, og det er på tide å starte å lage julematen
Rull i Jul med lam

Rull i Jul med lam

 Det er ikke så ofte jeg skriver her lenger, men nå som det er jul har jeg tid til å komme med en oppskrift
Leverpostei

Leverpostei

400 g svinelever400 g kjøttdeig1 løk8 ansjosfileter2 egg1 dl fløte+ melSaltPepperMeriamIngefærNellikMuskat175°C i 1 time 400 g svinelever

Grov leverpostei

Smaken av egen, hjemmelaget leverpostei kan aldri sammenlignes med noe du får kjøpt i dagligvarebutikkene
Hjemmelaget luksus leverpostei!

Hjemmelaget luksus leverpostei!

Her får dere oppskrift på en vidunderbar leverpostei, i alle fall ifølge dem som har greie på leverpostei
Grov, hjemmelaget leverpostei

Grov, hjemmelaget leverpostei

Å lage leverpostei krever litt tid, men det er egentlig ikke så arbeidssomt. Dessuten må du ha kjøttkvern
Grov leverpostei med akevitt

Grov leverpostei med akevitt

Heimelagd leverpostei høyrer førjuls- og juletida til. Og det er mykje god terapi i å invitere gode vener på ein uformell posteiproduksjon når stressnivået blir før høgt
Hjemmelaget kyllingleverpostei

Hjemmelaget kyllingleverpostei

Oppskrift kyllingleverpostei500 gr kyllinglever fra Holte gård eller annen økologisk/ren kyllinglever2 egg1 dl smeltet ekte smør1 dl vann + 2 ss arrowrot (den eneste stivelsen jeg bruker)2 løk2 fedd hvitløk3 ts timian1 ts tørka ingefærpulver1/2 ts muskatnøttPepper2 ts saltKjør alt utenom vann + arrowrot i foodpocessor med s-blad i ca 15 sek

Hjemmelaget Leverpostei

En av dem er hjemmelaget leverpostei. Jeg er i gang med å lage «julegaver», og prøver ut ulike godsaker som jeg kan gi bort til familie og venner i år