1-2 Krokanrull sjokolader (jeg bruker 1,5). 15 Bixit havrekjeks. Jeg har en stor fryseboks og der blir denne kaken til is på 4-5 timer. Ta ut kaken 10-15 min før den skal nytes
225g hvetemel. 150 g mykt usaltet smør (kan gjerne ha stått på benken en stund). 150 g melis. Varm opp fløte og halvparten av sukkeret (150g) i en liten kjele. 225g hvetemel
05. ♥ 100 g olje♥ 150 g lys glutenfri melblanding ♥ 2 ts bakepulver ♥ 1 ts vaniljesukker ♥ 50 g kakao. KRYDRET KAKESTRØ ♥ 50 g glutenfri havregryn ♥ 30 g sukker ♥ 20 g mykt eller smeltet kokosfett (varmet selv kokossmør ca 20 sekunder i micro). Forvarm stekeovnen på 220 graderBland alle ingrediensene i en bolle Legg bakepapir i en langpanne og spre massen utover Stekes i 10 minutter til sukkeret har smeltet og blitt gyllent, er det for lyst steker du massen et par minutter ekstra mens du følger med så det ikke svir seg Avkjøl og løsne kakestrøet fra langpannenKnus i mindre biter med fingrene MOKKAKREM ♥ 250 g melkefri margarin evt vanlig margarin om du tåler melk. ♥ 250 g melis. ♥ 200 g maisstivelse= 200 g sterk kaffe blandes med 25 g maizenna som varmes til kokepunktet, røres kontinuerlig - avkjøles Rør smør luftig med melisRør inn kald maisstivelse litt etter litt til det blir en luftig og myk krem SJOKOLADEGANACHE ♥ 200 g 70% mørk sjokolade u/melk evt m/melk om du tåler laktose ♥ 200 g kokosmelk. 150 g l. 50 g kakao. 50 g g. 250 g melis. 25 g maizenna
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Det dekker hele, og inn i ovnen på 180 grader i 15 minutter. 50/50. En kake som særlig blir glemt, ikke bare av oss litt sunn-matbloggere, er bløtekaken
The post Oreo festkake i to etasjer appeared first on Vakre Hjem & Interiør. 450 g sukker (erstatt gjerne halvparten med muscovadosukker for en rund og god smak). 185 g mykt smør. 150 g), knust. 21 og15 cm i diameter) og ha bakepapir i bunnen. Stekes midt i ovnen ved 180 grader i 30–40 minutter for den lille formen og 40–50 minutter for den store formen. Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud. 450 g sukker (erstatt gjerne halvparten med muscovadosukker for en rund og god smak). 15 cm i diameter) og ha bakepapir i bunnen
Vi feiret naboen sin 50 årsdag i helga, og da måtte jeg finne på ei spesiell kake. (26 cm rund form)3 egg2,5 dl sukker2 ts vaniljesukker100 g smør1,5 dl melk3,5 dl hvetemel2 ts bakepulver 1 dl kakao Bland sukker og egg,siktet mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao,vekselsvis med melk og avkjølt smeltet smør. Etter 5 min helles vannet av gelatinen,la ca 2 ss vann være igjen. 2,5 dl sukker
5 egg. Stekes ved 180 oC i ca 45 min. 5 egg. Til 17. mai lager vi festkake. Jeg lager vanlig stort sukkerbrød som jeg deler i tre lag og fyller med vaniljekrem og moste bær, blandet med litt sukker og krem
0,5 ts bakepulver. 0,5 l fløte. 50 g ferskost (nøytral og kald). 150 g soft margarin. Bland sammen i en mikser i minst 5 minutter. 500 g hvit fondant. Stek kakene midt i forvarmet ovn 175 g i ca 30 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.