4-retters middag. Sjømat er deilig!
Middag hos Dølbakken
Middag hos Dølbakken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 store kamskjell
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss smør
  • 1 krm nykvernet sort pepper
  •  
  • Krem
  • 2 avokadoer
  • 3 ss crème fraîche
  • 2 krm salt
  • 2 ts presset sitronsaft
  • 1 krm nykvernet sort pepper
  • 400 g hvit fiskefilet, f.eks. sei eller torsk
  • 1 ts salt
  • 2 bokser blåskjell i vann ( 225 g)
  • 400 g potet
  • 1 liten fennikel (ca. 200 g)
  • 1 stor løk
  • 2 hvitløkfedd
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1/2 ts hele fennikelfrø
  • 200 g grillet paprika på glass
  • 1 boks passerte tomater (400-500 g)
  • 2 dl tørr hvitvin
  • 1 ss hummerfond
  • 1 1/2 liter vann
  • 2 hønsebuljongterninger
  • 1/2 ss salt
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 dl presset appelsinsaft
  •  
  • Aïoli
  • 3 eggeplommer
  • 1 lite hvitløkfedd, presset
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 3 dl rapsolje
  • 4 krm salt
  • 1 ts finrevet appelsinskall
  • 400 g ricotta
  •  
  • Bær
  • 2 dl vann (pga eplesaften brukte vi ikke vann)
  •  
  • Tilbehør
  • 200 g ristede blandede nøtter, f.eks cashew og valnøtter
  •  
  • Slik gjør du

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.