SVINESTROGANOFF MED RIS OG ERTER
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 personer
  • 1 skive røket spekk (1 skive bacon) i terninger
  • 3 store svinekoteletter eller annet mørt kjøtt, 4-500 g, strimlet
  • 1 løk, grovhakket eller 1 pk sjalottløk delt i mindre biter
  • 4 champignoner i skiver eller tilsv. mengde kantareller
  • 3 ss olje til steking
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 dl tomatpuré
  • 2 dl crème fraîche eller rømme (lettprodukt?)
  • 1 dl melk
  • 1 dl vann
  • salt
  • pepper
  • 1 ss sukker
  • 2 dl langkornet ris
  • (eller potetmos om du vil, det er kanskje bedre)
  • 2 dl grønne erter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.