1,2 kg små poteter1 boks creme fraiche2 ss majones1 ts dijon-sennep2 ss pepperotkrem1 ss finhakket timian1 ss gressløksalt/pepperSkyll potetene og kok møre
Brokkolisalat. Denne "retten" synes jeg så veldig spennende ut. Den ble anbefalt som grilltilbehør, men jeg lagde det til helstekt svinefilet, altså svinefilet stekt i ovnen og ikke grillet
Jeg ser at dette innlegget fra i fjor har de siste dagene vært et av de mest populære. I kveld har Øystein og jeg laget to stk karamellpuddinger som skal serveres her i juleselskap i morgen
Tradisjonell julebakst for meg er bl. a. kakemenn (damer, griser, hjerter, stjerner, osv). Disse husker jeg tilbake fra barndommen, juleverksteder og mer
Vanligvis lager jeg brune pinner til jul, oppskriften på dem finner du her på bloggen min. Gjorde en aldri så liten vri på dem i år og lagde sjokolade pinner, det viste seg å slett ikke være så dumt