Rustikke rundstykker som er allergivennlige. Ja takk. Disse er uten uten gjær, egg, gluten og melk. Oppskriften kan du bruke til rundstykker og små brød
Når man skal ut på tur og har barn med cøliaki må man alltid planlegge litt. Ofte kan man få tak i vafler eller pølser, men om pølsene er glutenfrie er sjansen for at pølseklypa har vært i kontakt med både brød og lompe stor
Glutenfri mat og baking er ikke alltid så lett å få til. Jeg tenkte jeg kunne dele noen oppskrifter med dere fremover, på ting som vi har funnet ut smaker godt, og som funker greit å lage
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Er du en av dem som spiser havregrøt til frokost. Du koker den kanskje opp på melk, og blander inn yoghurt eller kesam mot slutten for å gjøre den litt kremet
Endelig en sunn frokost som begge krapylene også liker. Da jeg var i Norge nettopp var jeg på seminar på Atlantis, og naturlig nok ble der prat om sunn mat
Lørdagskos. Glutenfrie vafler med mandelmel, sojamelk og uten sukker. Hvis du vil bruke alminnelig mel og melk, er det også i orden, hvis du tåler og ønsker dette