Noen hverdagsmiddager skal man jo også ha i førjulstida. Det er litt håpløst å lage middag på ettermiddagen og skulle ta bilder i dårlig lys, som er en av grunnene til at det ikke blir så mange blogginnlegg, og ikke minst middager, på revMat for tida
Da jeg hadde ukeshandel i forrige uke kom jeg over fersk røkt torsk og endret straks middagsplanene. Dette er en fantastisk fiskerett som fortjener å komme fram i lyset
Jeg ville ha en riktid god lørdagssmiddag. Jeg fikk endelig tak i en røkt svinekam som de har på tilbud på Bunnpris denne og muligens neste uke, uke 44/45
Ved å steke svinekammen på ribbevis a la Hellstrøm i deilig og frisk eplecider fra Askim Frukt- og Bærpresseri forvandler man et stykke kjøtt til 29 kroner kiloen om til et festmåltid
Jeg bruker sjelden oppskrifter,og elsker å prøve meg frem med forskjellige. smaker og råvarer. Noen ganger blir det bra og andre ganger blir det ikke bra
Oppskriften på disse nydelige søtpotetkakene fant jeg da jeg så på Come Dine With Me på BBC (originalen til, og tusen ganger mer underholdende enn, Fire stjerners middag)
Denne retten kan brukes enten som en Tapasrett eller som tilbehør til middagen. Dette er en variant der du baker søtpoteten i ovnen og der du fyller den med gresk yoghurt og ost
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Dagens middag. ovnsbakt aubergine med hummus, raita, asparges og karriris med sopp og cashewnøtter,inspirert av Birdy Nam Nam fra Cafè Resept i Stavanger
En enkel og nydelig gryte rik på smak av gode råvarer, deilige kantareller og noen andre små sopp som jeg ikke vet navnet på, og en frisk litt syrlig smak av tyttebær