Så pepperkakene mine ble litt tykke, men det smakte hvertfall pepperkaker. 6 ss mandelmel4 ss sukrinmelis1 ts kanel1/2 ts nellikk1/2 ts ingefær1 ts natron2 ss fløte2 eggeplommer50 gram mykt smør
Disse karamellene lager vi så nær opp mot jul som vi klarer. Ikke fordi de ikke er så holdbare, men fordi vi garantert spiser opp alt lenge før jul dersom vi begynner for tidlig
Disse er farlig gode og må nok lages flere ganger før jul – iallefall her i huset. desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner
Men her kommer uansett luke nr. Oppskriften på dem får du bak neste luke. Det vil ta ca 1 – 1,5 time pr. Kari kom i går hjem fra en fire dagers reise til Beijing, og kalenderblogging har derfor gått litt i surr
Gode pepperkaker, men ikkje so kjekssprø som kjøpekakene. For å få sprø pepperkaker, legg en dei innatt i ovnen på ca 50grader i 45 minutt (etter at dei først er avkjølte)
Vel det vart pepperkaker, og smaken var grei den. Då er eg i gong med julekakebaksten. Først ut er pepprkaker, en liten test påom det går an å etterligne sånne kaker
Tine sine «verdens beste pepperkaker». I går lagde jeg helt nydelige lavkarbo karamellstenger. Oppskriften fant jeg på oppskriftsdelen av forumet på lavkarbo
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Lavkarbo pannekaker. Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.