Bella ja, har jo sett denne rundt forbi hos mange bloggere både som kjole, tunika, jakke og topp. Denne Bella jakka ble riktig nok ferdig før påske, men det har vært andre prosjekter på pinnene som kommer her senere
Med tjukt garn på pinnar nimmer sju gjekk det raskt å strikke denne tunikaen. På jobb kan eg ha den på meg når det er kaldt og eg ikkje er på skulekjøkenet
Tantes Josefinegull fylte 5 år nå i April og har blitt en veldig stor jente. Vi feiret bursdagen litt på forskudd når vi var hjemme i påsken og Josefine ville ha prinsessekake med Belle fra Skjønnheten og udyret, av tante, så da var det bare for tante å sette igang å bake, man dikuterer ikke med bestemte små prinsesser som nesten er 5 år , man bare baker ivei
Dette er den stakkars oversette nydelige "søsteren" til Bella, som alle strikker for tiden…. De to finnes i samme hefte, Børnestrik på pinde 3,5-4 av Lene Holme Samsøe, men det Bella som får det meste av oppmerksomheten
1 pound sliced mushrooms (I used a mix of button and baby bella mushrooms). 5 pounds thinly-sliced steak (I used flank steak) Kosher salt and freshly-cracked black pepper 1 small white onion, thinly sliced 4 cloves garlic, minced 1 pound sliced mushrooms (I used a mix of button and baby bella mushrooms) 1/2 cup dry white wine (or you can substitute in more beef broth) 1
«Jeg liker ikke pasta. » En gang traff jeg en person som sa dette til meg. Hvilket sjokkerende utsagn. Jeg trodde alle likte pasta, at det var noe helt universelt
Heat 2 tablespoons olive oil in a stock pot (or a very large/deep saute pan) over medium-high heat. Add celery, onion, bell peppers, jalapeno and garlic
Lilla har lenge vært en favoritt, og da jeg foreslo en kløfri tunika i lillafarger, ble det bifalt. Jeg har gjorde noen endringer på "Tunika med rund sal" fra Sandnes garn, oppskrift nr 22 i hefte 0912 (litt mindre mønster nede og litt kortere totallengde) og strikket i garnet Fin fra Du store alpakka
Ei deilig suppe full av smak, og du kan gjøre den så sterk eller ikke sterk som du ønsker. Jeg lagde en ekstra stor porsjon, og så frøs jeg ned individuelle porsjoner som jeg raskt kan ta ut og varme opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.