Leverpostei «rett fra levra» Renskjær leveren (fjern synlige hinner) og del den i mindre biter. Skjær flesket og løken i mindre biter og kvern sammen lever, flesk, ansjos og løk NRK
Dansk leverpostei Nå skal jeg dele en av mine beste hemmeligheter som hjemmekokk. Mine er på 450 cc og vil da romme en ganske grei porsjon Kombidamp
Er du klar for smalahove? Ganske mange er redde for å prøve denne delikatessen. Men det trenger du absolutt ikke være. Det faste fine kinnkjøttet på smalahaove er nydelig Matgleder
Hodesylte kan man da lage selv! Problemet er vel å få tak i grisehode. Men spør du en slakter eller i kjøttdisken, kan det jo være du klarer det Matgleder
Langtidsstekt ribbe En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn Fristende lavkarbo
Rosmarin og vaktler Rosmarin passer ikke bare til svinekjøtt og fet fisk. Også til lammekjøtt er rosmarin et must. En urt med kraftig, parfymeaktig smak Matgleder