Fargen er mørkegrønn og er saftig og sprø, noe som passer perfekt til grønnsakswok. Wok it. Jeg har smakt grønnkål kokt i suppe, grønnkålstuing, smørdampet grønnkål og stekt grønnkål
Start med å kutte opp grønnsakene og stek de på ganske høy varme, men ikke så de brenner seg. Men her om dagen lagde jeg wok med en ny vri på falafelboller og det passet veldig bra sammen
Skjær kyllingkjøttet og grønnsakene i strimlerRist cashewnøttene i en tørr panne - sett til sideKok ris etter anvisning på pakkenStek kyllingen og grønnsaker på høy varme i litt olje - ikke ta for mye av gangenNår alt er stekt tilsettes woksausen
Stek videre til grønnsaker og tigerreker er gjennomvarme. Her får du oppskriften på en rask, smakfull og god wok, med friske asiatiske smaker og salt peanøttsaus
Skjær svinefilet i mindre terninger og ha i en kjele sammen med grovhakket rødløk og purreløk, surr alt sammen til løken blir litt mykere og kjøttet har fått en fin farge
Bruk en stor wokpanne eller stekepanne, ha i oljen og stek kjøttet på medium til sterk varme til det nesten er gjennomstekt, gjør det gjerne i to omganger
Så blandes alt sammen og scampien legges i, varmes raskt og maten er ferdig. Wok kan varieres i det uendelige, er raskt å lage, kan være spacy eller mild, smaker godt og behøver ikke koste mye
Kok ris etter anvisningen på pakkenStrimle kjøtt, paprika kål og løk og skjær soppen i skiverStek kjøtt og grønnsaker på middels til høy varme i omganger, litt av gangenBland så alt sammen og tilsett oystersaus og soyasausenLa det surre i et par minutter
Her kommer dagens spicy og sunne middagstips. Fremgangsmåte Skjær svin i mindre biter og stek sammen med litt smør, finhakket hvitløk, ingefær, chili og krydder til gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.