Kyllinglår med potetmos, ratatouille og pepperrotchips
Vann i Munn
Vann i Munn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6-8 kyllingbryst
  • 8-10 mellomstore, melne poteter (mandelpotet og pimpernell er gode til potetmos)
  • 1-2 dl melk
  • 1/2 dl fløte (er du på slankern, bruker du bare mer melk og kutter fløten)
  • 3 ss smør
  • 1/2 båt hvitløk
  • salt og pepper
  • 1/2 dl olivenolje- 2 små løk, i grove biter- 2 små paprika, gjerne forskjellige farger, i grove biter-400 gram modne tomater, flådd og grovhakket- 1 liten squash, i grove biter- 3 fedd hvitløk, finhakket- 1-2 ss presset sitron- 1 håndfull finhakket persille eller andre krydderurter du liker. - brunt sukker- salt- pepper
  • 1 pepperrot og raps eller solsikkeolje til steking- salatblader el.
  • 10-15 minutter før ratatouillen er ferdig

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.