Det beste er jo også at alle i familien min liker det, og alle jeg har servert det til har likt det. Når jeg skal kose meg med noe enkelt og sunt, så er smuldrepaimedepler en sikker vinner
Takk for koselige kommentarer på min blogg. -) Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Det er høst og det er epler OVERALT. Norske epler er de beste eplene. Dette er en lettvint smuldrepai som vi laget ofte før jeg fikk cøliaki, og jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle bruke for å få til en god smuldredeig
Hjemmelaget pizza med St Kristina skinke, tomat og oliven - servertmed blåmuggdipp. Dekk bollen med plast og la deigen heve på en lun plass i ca en time til dobbel størrelse
- Skill eggehvite og plomme. Hjemmelaget vaniljesaus er så mye, mye bedre enn den du kjøper ferdig =). - Ha opp i sukkeret og visp i kjøkkenmaskinen i noen minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.