Koldtbord

Koldtbord

  • 14 Oppskrifter
Potetsalat med Creme Fraiche

Potetsalat med Creme Fraiche

Ofte blir majones brukt når en skal lage litt tradisjonell potetsalat. Denne friske varianten synes jeg smaker bedre
Rømmesild

Rømmesild

I Sverige er Våren og midtsommer den støre sildesessongen, mens i Norge er vi mere vant med sild om høsten og til jul
Kabaret med ferske reker

Kabaret med ferske reker

70-talls koldtbordsvinner 1 kg ferske reker. Kabaret med ferske reker. 70-talls koldtborsvinner. I dag fikk jeg lyst til å lage kabaret med reker
Tapas

Tapas

Jeg elsker tapas. Vi har det ikke så ofte, for når man lager alt selv tar det rimelig lang tid. Nå er det vel akkurat ett år siden sist, så det var sannelig på tide med noe fingermat her igjen
Remulade / Remoulade Sauce

Remulade / Remoulade Sauce

LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Deilig remuladesaus som er veldig godt ved siden av, ja, mye egentlig
Laksebiter i rømmesaus

Laksebiter i rømmesaus

Liker du ørret surret i rømme, vil du like denne også. Det beste med det hele er at det tar bare ca. 10 minutter å lage
Julens eggesalat

Julens eggesalat

Da var endelig den store dagen her. Edward gleder seg til nissen kommer med pakker ikveld. Vellingen er på kok og ribba er snart på tur inn i ovnen
Djevelske Egg Tonnato, Påskesnacks?

Djevelske Egg Tonnato, Påskesnacks?

Jeg elsker "deviled eggs", ja jeg elsker mye forskjellig mat og er rett og slett et matvrak. For noen dager siden fikk jeg denne ideen fra Odasblogg, hun hadde gjort om vitello tonnato til egg tonnato
Fylte egg på røkelaks

Fylte egg på røkelaks

Smørbrød med røkelaks smaker nydelig i seg selv og ekstra nydelig med hjemmebakt rugbrød som har fått en rask tur i brødristeren og dette fylte egget i tillegg
Spicy sild & egg

Spicy sild & egg

Det er snart jul, og for mange er det tradisjon med sild til jul. For meg er dette ikke en tradisjon, og jeg har aldri lagd sild eller sildesalat før
Mini-koldtbord

Mini-koldtbord

Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. Cirka halvparten bør være fisk/kjøtt. Sett opp en liste og beregn hver rett, men husk at noe er mer populært enn andre ting
Karrisild med nøtter

Karrisild med nøtter

Hvis du synes sildefiletene er for salte kan du vanne dem ut i vann eller melk i ca. ½ time. Skyll filetene deretter i kaldt
Chiliaïoli

Chiliaïoli

Aïoli med godt brød til å dyppe i er også perfekt som en liten forrett eller del av et koldtbord/tapasbord