Oppskriften gir ca 12 tykke cookies, men du kan også forme dem mindre så du får 15 cookies. Stekes på 180 grader i ca 20 minutter, eller frem til de blir gyldenbrune i kantene
Med bare fem minutter i ovnen tar det ikke lang tid heller. Her er min versjon. Bland mel, potetmel og bakepulver godt sammen og sikt det i eggedosisen i to omganger Vend melet forsiktig inn mellom hver gang Smør røren jevnt utover et bakepapirkledd stekebrett og stek på 220 grader i ca 5 min Strø sukker på et bakepapir og så fort kaken er ute av ovnen velver du den over på papiret og dekker til med et fuktig kjøkkenhåndkleFyll100 ml fløte150 g vaniljekrem150 g jordbær150 g banan (ca 1 1/2) Pisk fløten stiv og vend den inn i vaniljekremen Kutt jordbærene og bananene i små biter, fordel dem ut over den avkjølte bunnen og ha kremen over Bruk papiret som hjelpemiddel når du ruller kaken sammen og sørg for at skjøten vender nedPynt 150 ml kremfløte4 store jordbærSkjær bort endestykkene på kaken og plasser den på et passende fat
lefsene på 175 grader, i ca 5 minutter. Jeg er utrolig glad i å stå på kjøkkenet å stå å røre i grytene eller bakebollen, men nå kjenner jeg at det er godt å tenke på at jeg er straks i mål med årets julebakst
Jeg lærer deg å lage mine barns favoritter, som vi spiser til herdags og til fest, hvordan gjøre bursdagen sunn og kul, hvordan lage smaker og varianter som barna faktisk liker og gjør at de ikke savner butikk-snop