Eg serverte syltetøyet til årets første vaflar på altanen. Idéen til å lage dette syltetøyet fann eg i ein brosjyre frå Rema 1000 som eg ikkje fann då eg skulle lage det
Somaren er på hell, men sola viser seg frå si beste side og varmar framleis vestlendingane. Det freistar ikkje å stå inne å lage mat, så kvifor ikkje gjere det utandørs
Og den aller beste belønninga etter hardt arbeid ute i halvdårleg ver, er nystekte vaflar. For den som elsker snø og alle muligheitene snøen gir, er det sikkert litt abnormt å høyre meg lange slik ut mot snøen som eg i blant gjer
Bestemte meg på butikken for at i dag skulle vi ha ein litt ekstra god kveldsmat, åsså på ein heilt vanleg tysdag diska ho mor opp med nystekte vaflar…Vi har liksom gjort det slik at ein kan kose seg litt når ein kan og det spilla ingen rolle om det er tysdag, torsdag eller laurdag ja, så lenge det ikkje blir for ofte
Tidligere ble vaflene laget etter hva folk har råd til og tilgang på. Hadde de ikke råd til melk og egg, brukte de vann og havremel eller byggmel, sukker litt salt og natron til heving
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.