Turids kokebok

Turids kokebok

  • 11 Oppskrifter
Pølsegrateng med grønnsaker

Pølsegrateng med grønnsaker

Pølsegrateng med grønnsaker servert med nykokte poteter er en høydare og en fin måte å få barna til å spise grønnsaker
Hjemmelaget pizzabunn

Hjemmelaget pizzabunn

Det er alltid greit å ha noen pizzabunner i frysen, og de beste er de man har laget selv. enkelt er det også
Kyllingwok med eggnudler

Kyllingwok med eggnudler

Til 4 personer2 store kyllingfileter i strimler1 løk grovhakket1/2 purre i ringer1 paprika i strimler2 store champignoner i grove biter2 stilker selleri i skiver1 boks bambusskuddolje og smør til steking 1 dl søt chilisaus2 ss soyasauslitt vannen neve grovhakkede valnøtter---150-200 g eggnudler1
Eplekake med vaniljefyll

Eplekake med vaniljefyll

Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig glad i vaniljekrem, og synes egentlig at det passer til det meste
KYLLINGWOK I SURSØTSAUS

KYLLINGWOK I SURSØTSAUS

Kyllingwok i sursøtsaus er en sunn middagsrett som smaker veldig godt. Den kinesiske sausen karakteriseres av smaken av det sure og det søte
Eplekake

Eplekake

kokebok for alle Frå bollar til burritos. 138 i Kokeboka. 138 i Kokeboka. Familien har begynt å nyte godt av frøkna sine mat og helsetimar
Potetball i foodprosessor

Potetball i foodprosessor

I boka til Gunda er der mange oppskrifter på potetball/raspeball/klubb/komle. Eg har lært ein del elevar å lage "ballj" som vi seier, opp gjennom åra

Fa'far kake

Kjær kake har gjerne mange navn. Denne kaken fant jeg ved å søke på oppskrift etter skuffkake med kokos

Komler / raspeballer

Jeg har funnet min oppskrift i gamle Haugesund husmorlags kokebok, jeg vet ikke hvor gammel den er men min utgave er nr 22
Raspeballer (komler)

Raspeballer (komler)

Kjært barn har mange navn, og raspeballer har mange navn etter hvor i landet du bor. Noen har bestemte ukedager hvor man spiser raspeballer til middag, og noen har raspeballer bare av og til slik som oss
Komler, svineknoke og kålrot-/gulrotpuré

Komler, svineknoke og kålrot-/gulrotpuré

Å like komler er en tilvenningssak hvis man ikke er oppvokst med det. Det tok noen år før jeg helt skjønte hensikten med å blande deilige poteter med mel til faste klomper