Potetsalatmedsitron. Denne potetsalaten kan du med hell servere til fisk også. I går kveld hadde vi en av disse deilige sommerkveldene med levende lys, vin i glasset og en smakfull sommertallerken
Mens den står og putrer lager du ferdig potetpuréen og legger filetene på det lune stedet. Grillet paprika og vårløk (puttes rett på grillen - pass særlig på vårløken
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
½ sitron. Selv spiser jeg lite potet, men får jeg servert det, så spiser jeg det selvsagt. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lunpotetsalat på tur
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Jeg serverte kjøttet med potetbåter og grillet paprika og sjalottløk som tilbehør. Dette er ikke en oppskrift på en komplett middagsrett, bare et forslag til hvordan du kan tilberede indrefilet av svin
Denne oppskriften er tilsatt rikelig med friske urter, og potetsalaten har perfekt tyggekonsistens. Skjær i spisevennlige terninger, og la de avkjøle litt før de blandes med restene av ingrediensene
Denne gangen fylte jeg de medmed mangold, har fåremelksost og et lite dryss brødsmuler. Noe av det beste jeg vet er å denge de skikkleig flate, og fylle de med alskens mulig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.