Grillet fjellørret fylt med sitron & urter ♫♪ Servert med lun potetsalat !
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 4-8 stk fjellørret
  • 8 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 1 sitron
  • 1 bunt dill
  • 1 bunt persille
  • Agurksalat *
  • Lett rømme
  • Potetsalat *
  • 900 g nypoteter
  • 4 ss oliven
  • 1 stk rødløk i tynne skiver
  • 1 ss kapers
  • 6 ss olje
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss sennep
  • Salt og pepper
  • 1 stk agurk
  • 2 dl vann
  • 5 ss eddik, klar 7%
  • 1 ss sukker
  • Pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.